JanWiersma.com

Datacenter container updates…

In de afgelopen maanden waren er weer wat updates rond de datacenter container ontwikkelingen.

Verari

Container leverancier Verari zat in zwaar weer, maar lijkt gered. Nadat men in december 2009 de deuren sloot en het personeel op straat zette, lijkt men nu een door start te maken. Het is nog onbekend of de Verari Forest Container ook als product op de lijst blijft. De klanten lijst van Verari is uitgebreid; Virgin America, Morgan Stanley, Wachovia, Akamai, EMC, Lockheed Martin, Northrop Grumman, NASA, Qualcomm en  Sony Imageworks.

IBM, APC en AST

IBM had een container die gemaakt en ontwikkeld was door AST. Deze relatie lijkt over nu IBM samen met APC aan de slag gaat.

“IBM’s partnerships with leading vendors such as APC provide customers with an efficient, cost-effective solution to support IT growth in a more flexible environment,” said Steven Sams, vice president, Global Site and Facilities Services. “The inclusion of APC technology is a result of our long-standing relationship with APC.”

APC ging al eerder een samenwerking aan in Australië met DataPod. De Smart Shelter Container (SSC) blijft bij AST gewoon in het leveringsprogramma.

Firelock

Nieuw op de markt als leverancier is Firelock. Ze komen met een 40 foot container, de Secure Agile Vault Environment (SAVE). Het is duidelijk dat Firelock zijn bedrijfsoorsprong kent in de brandbeveilging, aangezien de focus van deze container oplossing op dat vlak ligt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EFQ9bOuQub4]
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *